Over BPTT

Baitali Pavement Testing & Technologies N.V. (BPTT) is een gecertificeerd onderzoekslaboratorium (kwaliteitsmanagementsysteem norm: NEN-EN-ISO 9001:2015) dat diensten aanbiedt op het gebied van wegenbouw en andere aanverwante gebieden. BPTT levert geotechnisch en materiaalonderzoek op alle soorten materialen, variërend van asfalt, bindmiddelen, aggregaten, bodems en ander materiaal, allemaal voor het proces van een wegenbouwproject.

Onze Expertise

VOORLOPIGE ONTWERPFASE DIENSTEN
Voorlopige ontwerpfase-diensten omvatten veld- en laboratoriumtests van de bestaande stoeplagen en van de materialen die in het eindontwerp moeten worden gebruikt.

PRODUCTIE KWALITEIT CONTROLE
Kwaliteitscontrole inspectie en materiaalonderzoek tijdens asfaltproductie en productie van andere plantenmixen.

CONSTRUCTIEFASE DIENSTEN
Constructiefase diensten omvatten kwaliteitscontrole inspectie en materiaal bemonstering op ongebonden en gebonden bestrating lagen tijdens de bouw (velddichtheid metingen, enz.).

ALGEMENE DIENSTVERLENING
Onze dienstverlening bestaat uit kwaliteitscontroles op de gecomprimeerde ongebonden en gebonden bestratingslagen (velddichtheidsmetingen, kernboringen, etc.) BPTT diensten omvatten ook: Mengwerk ontwerpen voor asfaltmixen en andere stabilisaties; Kalibraties en verificaties uitvoeren van laboratoriumapparatuur; QC personeel en apparatuur voor onderzoek en QC hulp op het gebied van wegenbouw en hydraulische werken.

SONDERINGEN

Tot een diepte van 30 m voeren wij sonderingen uit.

 

Bekijk al onze services

BPTT
BPTT

Missie

BPTT is toegewijd aan het leveren van kwalitatief goede diensten aan onze klanten en is ISO 9001 gecertificeerd. Wij verbeteren de kwaliteit van onze dienstverlening voortdurend en verlangen om blijvende relaties met onze klanten te vestigen door hun verwachtingen te overschrijden en hun vertrouwen te verwerven. Wij zijn toegewijd aan het leveren van het hoogste niveau van professionaliteit, service en technische expertise. De klant en medewerkerstevredenheid, de kwaliteit van processen en output worden voortdurend gemeten en dienen als input voor de continue verbetering van onze prestaties.

Veiligheid, Kwaliteit en Ethiek

BPTT heeft zijn centrale laboratorium in Paramaribo en heeft bovendien een afhankelijkheid bij Nickerie (Henar). Alle laboratoria zijn goed uitgerust voor het uitvoeren van veld- en laboratoriumtests op een breed scala aan materialen. De testapparatuur wordt geleverd door internationaal gerenommeerde leveranciers en is gekalibreerd volgens de internationale kalibratienormen.

BPTT

Maak contact met ons

Baitali Group

Duisburglaan 29
Paramaribo, Suriname
T +597 530-654
E info@baitaligroup.com

G.G. Maynardstraat 1
Nickerie, Suriname
T +597 231-970
E info@baitaligroup.com

© - Baitali Group of Companies N.V. All Rights Reserved.