Rehabilitatie wegstrekking Jenny - Henar

Op 17 oktober 2018 is het startsein gegeven voor de rehabilitatie van de wegstrekking Jenny in Coronie tot Henar in Nickerie.

projectfoto

Closure of the Dry Residue Disposal Area (DRDA) 1

In opdracht van Suralco is Aannemingsmaatschappij Baitali N.V. (AMB) ism Haukes op 14 augustus 2017 begonnen aan het DRDA1 project. Het doel van dit project is de locatie waar Alcoa (Paranam) de restmaterialen die vrijgekomen zijn als gevolg van het ontginningsproces van aluinaarde, te rehabiliteren.

projectfoto

Meerzorg – Albina Corridor Rehabilitatie Project

MACR Project = Meerzorg – Albina Corridor Rehabilitation. De bouw van de weg van de Wijdenboschbrug tot Tamanredjo (km 20.500). In de periode 2010 – 2015 is het 2e deel (km KM 10.500 – 20.500) van dit project uitgevoerd en opgeleverd door Aannemingsmaatschappij Baitali N.V.

projectfoto

Rehabilitation of the “Nieuwe Haven” Terminal Paramaribo, Suriname

De Nieuwe Haven van Paramaribo was oorspronkelijk in de zestiger jaren opgezet als een bulk haven. Echter heeft de scheepvaart sector zich in Suriname steeds verder ontwikkeld in de richting van container transport.

projectfoto

Construction of the Road to the Ferry Terminal between Suriname and Guyana

In opdracht van de Europese Unie moest AMB een een “all-weather” weg verbinding maken tussen Nickerie en de Ferry Terminal naar Guyana.

projectfoto

Baitali Group

Duisburglaan 29
Paramaribo, Suriname
T +597 530-654
E info@baitaligroup.com

G.G. Maynardstraat 1
Nickerie, Suriname
T +597 231-970
E info@baitaligroup.com

© - Baitali Group of Companies N.V. All Rights Reserved.