Over BPP

De constructie of de rehabilitatie van een weg vereist de productie van een solide bestratingstructuur, beginnend bij een stabiele basislaag tot aan de gelaagde oppervlakte. Baitali Pavement Products N.V. (BPP N.V.) is een expert in de productie van asfalt, soilcement en subbase. Het kantoor is gevestigd in Paramaribo in Suriname en is op 1 januari 2016 opgericht.

Onze expertise

Onze expertise ligt in het:

  • produceren van asfalt;
  • vervaardiging van soilcement
BPP
BPP

Missie

BPP staat voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige gebonden funderingen en wegverhardingen die voldoen aan de wensen van de klant. De kracht van de organisatie wordt ontleend aan de flexibele en met de klant meedenkende werkwijze, waarbij het belang van de klant centraal staat. Door continue evaluatie en bijsturing van de productieprocessen kunnen wij bovendien onze klanten ook een goede prijs/kwaliteitverhouding garanderen. Dankzij deze werkwijze kunnen we snel en tegen een scherpe prijs leveren en dat is voor onze klanten vaak van doorslaggevend belang.

Veiligheid, Kwaliteit en Ethiek

In 2015 besloot BPP N.V. zich te certificeren in overeenstemming met de internationaal bekende ISO9001: 2015 normen om de efficiƫntie binnen het bedrijf te verbeteren en een beter product te leveren aan de klant. Op 17 oktober 2016 controleerde DNV GL BPP N.V, wat resulteerde in de officiƫle certificering van BPP N.V op december 2016.

BPP

Certificering

Ter waarborging van de kwaliteit van onze producten en activiteiten voert Baitali Testing & Technologies N.V. constant kwaliteitscontroles uit. Hieronder de certificaten als bewijs.

Maak contact met ons

Baitali Group

Duisburglaan 29
Paramaribo, Suriname
T +597 530-654
E info@baitaligroup.com

G.G. Maynardstraat 1
Nickerie, Suriname
T +597 231-970
E info@baitaligroup.com

© - Baitali Group of Companies N.V. All Rights Reserved.