Meerzorg - Albina Corridor Rehabilitatie

MACR Project = Meerzorg – Albina Corridor Rehabilitation. De bouw van de weg van de Wijdenboschbrug tot Tamanredjo (km 20.500). In de periode 2010 – 2015 is het 2e deel (km KM 10.500 – 20.500) van dit project uitgevoerd en opgeleverd door Aannemingsmaatschappij Baitali N.V.

Het gedeelte km 10.500 – 20.500 was een veelomvattend project met een grote impact op de leefomstandigheden van de gemeenschap in het gebied waar AMB haar werkzaamheden verricht heeft. Deze hielden oa in: Wegverbreding z.a. het aanleggen van voetpaden, rijwielpaden, parkeervakken en bushaltes. Daarbij hoorden ook de plaatsing van wegmeubilair, wegbelijning. De eerste rotonde in Commewijne op de hoek van de Oost-West verbinding en de Commissaris Thurkowweg / Weg naar Peperpot is door AMB aangelegd, een nieuwe brug te Peperpot en de aanpassing van de bocht bij het Veerplein Meerzorg.

AMB heeft zich bij de uitvoering van dit project niet alleen beperkt tot bovenstaande wegwerkzaamheden, maar ook andere daaraan gerelateerde werkzaamheden zoals de aanleg van een lateraal ontwatering, (ver)bouwingen aan en van huizen en warungs, aanleg van een drinkwaterput, aanleg van een compleet nieuw waterleidingennet met aansluiting bij elk huis wat geresulteerd heeft in een verbetering in aanvoer van water voor de huishoudens in Marienburg. De aanleg van een compleet nieuw kabelnet van Telesur. Het herpositioneren van het EBS HS-en LSnet in het gebied Tamanredjo/Tamansari/Meerzorg tot KM 20.500 zodat er geen kabels meer bovengronds lopen vanuit de masten naar de huizen en bedrijven.

Baitali Group

Duisburglaan 29
Paramaribo, Suriname
T +597 530-654
E info@baitaligroup.com

G.G. Maynardstraat 1
Nickerie, Suriname
T +597 231-970
E info@baitaligroup.com

© - Baitali Group of Companies N.V. All Rights Reserved.